Καλώς ωρίσατε, Benvenuto, Welcome, Willkommen, Welkom Bienvenue, Bienvenido, Bem vindo, Добро, Hoşgeldiniz

Προσφατες δημοσιευσεις :

Συνάντηση Φοιτητών της ΑΕΑ Α με τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για λειτουργικά προβλήματα

   Τον Πρόεδρο των φοιτητών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών κ. Θεόδωρο Μπουλιέρη δέχθηκε στις 20-5-2014 στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ, παρουσία της Διευθύντριας Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος κα Καλή Αλυσανδράτου.
    O Πρόεδρος των φοιτητών της Α.Ε.Α.Α. εξέφρασε από την μία, την έντονη ανησυχία του για την βιωσιμότητα των 4 Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, Πανεπιστημιακού επιπέδου, στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να εξεταστούν σχετικά με μια ενδεχόμενη ανταγωνιστική μετεξέλιξη των εν λόγω Ακαδημιών, συμπεριλαμβανομένων και των Εστιών, ενώ από την άλλη τόνισε την ανάγκη εύρεσης οριστικών και αποτελεσματικών λύσεων, που δεν θα επιτρέπουν την αμφισβήτηση της μελλοντικής τους ύπαρξης.
Από την πλευρά του ο Θεοφιλέστατος κ. Γαβριήλ δήλωσε την κατανόηση του στο πρόβλημα αυτό και διαβεβαίωσε ως προς την διάθεση της Εκκλησίας να στηρίξει τους φοιτητές των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της Ελλάδος, με όσα δυνατά μέσα έχει στην διάθεση της και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας μιας βάσης διαλόγου για την διευθέτηση των προβλημάτων των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.