Καλώς ωρίσατε, Benvenuto, Welcome, Willkommen, Welkom Bienvenue, Bienvenido, Bem vindo, Добро, Hoşgeldiniz

Προσφατες δημοσιευσεις :

Κοπή αγιοβασιλειόπιτας στην ΑΕΑ Αθηνών



Την Πέμπτη 12-1-2017 σε ειδική εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Α.Ε.Α. Αθηνών ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα της Σχολής, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, του και Προέδρου της τοπικής Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας, της Διευθύντριας της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης κ. Καλής Αλυσανδράτου, και αντιπροσωπείας της Διοίκησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ η οποία αποτελείτο από την Διευθύντρια Εκπαιδευτικής Μέριμνας & Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πέρσα Καρβέλη, την Προϊσταμένη Προγραμματισμού Υποδομών και Δομών κ. Ειρήνη Φουλίδου και την κ. Δώρα Αλυσανδράτου, Καθηγητών της Σχολής, του Διευθυντή της Εστίας Αρχιμ. Αγαθαγγέλλου Κόκλα,  Φοιτητών και εργαζομένων σ' αυτήν.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου προσεφώνησε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την προσγενομένη τιμή της συμμετοχής τους στην εορταστική εκδήλωση, όπως και την ηγεσία και τον Πρόεδρο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Θεόδωρο Μπλίκα για την παρεχόμενη βοήθεια  στην Εστία Κηφισιάς.
Οι Σεβασμιώτατοι απηύθυναν ευχές για το νέο έτος και συνομίλησαν με τους Φοιτητές.
Εν συνεχεία ακολούθησε τράπεζα στην οποία παρεκάθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Κατά την διάρκεια του γεύματος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας ομίλησε για την λειτουργία της Εστίας της Κηφισιάς, τα προβλήματα που υπάρχουν και ευχήθηκε δύναμη και πρόοδο σε όλους και κυρίως στους Φοιτητές.

Η κ. Καλή Αλυσανδράτου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Εστία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και τις συντονισμένες προσπάθειες, που γίνονται για την αντιμετώπισή τους και την βελτίωση της λειτουργίας της. Ευχαρίστησε την ηγεσία και τον Πρόεδρο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Θεόδωρο Μπλίκα για την στήριξη που παρέχει στις Εστίες Κηφισιάς και Θεσσαλονίκης και ευχήθηκε σε όλους ο νέος χρόνος να ειναι γεμάτος  επιτυχίες και χαρές για τον καθένα.